Eieren met Kerrie

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingredients

  • 4 eieren
  • 50 g boter
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 1 eetlepel hete curry
  • 6 eetlepels slagroom
  • Waterkers

Instructions

  • Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze overlangs doormidden en leg ze
  • op een platte schaal.
  • Fruit de gesnipperde ui en knoflook in de boter.
  • Voeg de kleingesneden paprika, zout en de hete curry toe.
  • Laat alles even meefruiten.
  • Voeg de room toe en laat het geheel warm worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Schenk de warme saus over de eieren en garneer met een toefje waterkers.
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht
Land van herkomst Oosters

Eieren met kerrie

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingredients

  • 4 eieren
  • 50 gram boter
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 1 eetlepel hotcurry
  • 6 eetlepels slagroom
  • waterkers

Instructions

  • Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze overlangs
  • doormidden en leg ze op een platte schaal.
  • Fruit de gesnipperde ui en de knoflook in de boter en voeg de
  • schoongemaakte, kleingesneden paprika toe, met zout en de hotcurry.
  • Laat alles even mee fruiten.
  • Voeg de room toe en laat het geheel onder goed roeren warm worden.
  • Schenk de warme saus over de eieren en garneer met een toefje waterkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei
Land van herkomst India