Espresso Affogato met Kaneelijs

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Meloenbolletjeslepel (optioneel)
  • 8 eierdopjes

Ingrediënten

Instructies

  • Laat de eierdopjes in de vriezer gedurende 30 minuten goed koud worden.
  • Doe in elk eierdopje 2 kleine bolletjes kaneelijs.
  • Schenk vervolgens een beetje warme espresso over het kaneelijs.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Voor een heerlijke afsluiting van de maaltijd kun je een glaasje Amaretto serveren naast deze verfrissende Espresso Affogato.

Voedingswaarden

Calories: 50 kcal | koolhydraten: 4 g | Vet: 3 g | Sugar: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht - Dessert / Warme dranken
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken