Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 bruine pistoletjes afbakbroodjes, zak à 8 stuks
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1 zak ratatouille-groentemix 400 g
- 2 blikken tomatenblokjes à 400 g
- 2 visbouillonblokjes
- 1 schaaltje kabeljauwfilet graatvrij ca. 200 g
- 1 bak fruits de mer zeevruchten, 150 g
- 1 potje tapenade van gedroogde tomaatjes 140 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Broodjes afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
- In braadpan olie verhitten.
- Groentemix ca. 3 minuten roerbakken.
- Tomaatblokjes, bouillonblokjes en ½ l water toevoegen en aan de kook brengen.
- Intussen kabeljauw in stukjes snijden.
- Kabeljauw en fruits de mer toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes meekoken.
- Soep op smaak brengen met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Soep serveren met warme broodjes en tapenade.