Frisse Kruidenroom

Frisse Kruidenroom

Een eenvoudige maar smaakvolle kruidenroom die je salades een frisse en kruidige boost geeft. Perfect voor bij rauwkost!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Garde of spatel

Ingrediënten

  • 1 ¼ dl crème fraîche
  • 3 eetlepels fijngesneden kruiden bieslook, peterselie, kervel

Instructies

  • Klop de crème fraîche lichtjes op om deze wat luchtiger te maken.
  • Voeg de fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, kervel) toe aan de losgeklopte crème fraîche.
  • Roer het mengsel goed door totdat de kruiden gelijkmatig verdeeld zijn in de crème fraîche.
  • Serveer direct of bewaar gekoeld tot gebruik.

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze kruidenroom past goed bij een lichte witte wijn zoals een Riesling of een Pinot Grigio.

Voedingswaarden

Calories: 80 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 1 g | Vet: 7 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Saus
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Notenvrij / Vegetarisch
Feestdagen etc Kerst / Picknick