Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 gram rijpe tomaten
- 4 stengels bleekselderij
- 1 hele komkommer met schil
- 1 rode paprika
- 1 rode peper
- 1 el witte wijnazijn
- 1 el balsamicoazijn
- 1 teentje knoflook
- ¼ bosje basilicum
Instructies
- Snijd de tomaten in stukken.
- Maak de paprika schoon en snijd deze ook in stukken.
- Snijd de komkommer in stukken.
- Snijd de rode peper overlangs door midden en haal de zaadlijsten en de zaadjes eruit.
- Snijd hem dan in stukken.
- Pel de knoflook en snijd hem in plakjes.
- Doe alles in een blender en maal fijn.
- Voeg de wijnazijn en de balsamicoazijn toe.
- Scheur de basilicum in stukjes.
- Houd wat achter voor de garnering en doe de rest in de blender.
- Laat de blender nog even draaien zodat de azijn en de basilicum zich goed mengen.
- Zet tot gebruik in de koelkast.
- Verdeel de soep over de kommen en garneer met basilicum.