Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 schaaltjes Schotse zalmfilet à ca. 235 g
- 50 g boter of margarine
- ½ komkommer
- 1 zakje gemengde sla extra 200 g
- 1 salad kit Ceasar, 120 g
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
- 1 ciabatta Italiaans brood
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking).
- In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten.
- Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken.
- Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden.
- Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit.
- Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen.
- Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie.
- Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen.
- Zalm serveren met salade en ciabatta.