Gegratineerde scholfilets

Gegratineerde scholfilets

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 scholfilets
  • 3 eetlepel(s) olie
  • 1 ui
  • 2 lenteui gesneden
  • 100 g garnalen
  • 100 g champignons
  • peper
  • zout
  • ½ dl witte wijn
  • 1 dl room
  • 10 g boter
  • 10 g bloem
  • 2 ei
  • 1 eetlepel(s) peterselie gehakt

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 210° C.
  • Olie verwarmen, scholfilets zouten en bakken en in vuurvaste schaal leggen.
  • Boter in de vispan doen, ui, lente-ui, champignons en garnalen toevoegen.
  • Bloem toevoegen en doormengen.
  • Wijn en room toevoegen en zachtjes laten koken tot glad sausje.
  • Eieren loskloppen en voorzichtig door de saus roeren.
  • Peterselie er door roeren en over de scholfilets gieten.
  • In de oven lichtjes laten bruinen.
  • Serveer hier aardappelpuree bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis