Gegratineerde Uiensnacks met Soya Reepjes
Ingrediënten
- 1 kg rode uien in plakjes van ½ cm
- 1 pakje bladerdeeg
- 100 g Gruyère kaas geraspt
- 1 pakje Alpro® Soya Reepjes mild of pittig gekruid
- 250 g cherrytomaten gehalveerd
- 2 takjes verse tijm fijngehakt
- Olijfolie
- Zout
- Peper
- Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verhit in een koekenpan een scheut Alpro® Soya Bakken & Braden.
- Voeg de uien toe en laat ze afgedekt 20 minuten pruttelen.
- Bekleed een ovenschaal met bakpapier en leg daarop de plakjes bladerdeeg.
- Prik het bladerdeeg in met een vork.
- Bestrooi het bladerdeeg met de geraspte Gruyère kaas.
- Verdeel de gecarameliseerde uien, Alpro® Soya Reepjes en de gehalveerde cherrytomaten over het bladerdeeg.
- Besprenkel met olijfolie en bestrooi met fijngehakte tijm, zout en peper.
- Bak de gegratineerde uiensnacks ongeveer 30 minuten in de oven, totdat ze goudbruin zijn.
Voedingswaarden
Calories: 500 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 15 g | Vet: 30 g | Zout: 2 mg | Sugar: 15 g