Gegrild Kalkoenfilet Stokbroodje met Eikenbladslasalade

Porties: 1 persoon
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 50 g eikenbladslamelange
  • 2 eetlepels knoflookdressing
  • 4 zwarte olijven zonder pit, in ringen
  • 2 ansjovisfilets fijngehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 lapjes kalkoenfilet à la minute
  • ½ stokbrood

Instructies

  • Kook het ei hard gedurende 8 minuten, spoel het onder koud water af, pel het en snijd het in plakjes.
  • Meng in een kom de eikenbladslamelange met dressing, olijven en fijngehakte ansjovis.
  • Bestrijk de kalkoenfilet dun met olie en bestrooi met peper.
  • Verhit een grillpan en rooster de kalkoenfilet in 2-3 minuten aan beide zijden tot ze bruin en gaar zijn, keer halverwege.
  • Halveer het stokbrood in de lengte.
  • Verdeel de helft van de salade over de onderkant van het brood.
  • Leg plakjes ei en gegrilde kalkoen erop.
  • Bedek met de rest van de salade en leg de bovenkant van het stokbrood erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Kalkoen / Lunch
Extra aanwijzing Snel te maken