Gegrilde Naanbroodjes met Pittige Kaas
Ingrediënten
- 200 g overjarige Goudse kaas in plakken gesneden
- 1 pak voorgebakken naanbrood naturel (2 stuks)
- ½ pot mangochutney zoet, pot à 340 g
- 1 zakje verse koriander 15 g
- 1 eetlepel olie
Instructies
- Snijd de overjarige Goudse kaas met een kaasschaaf in plakken.
- Snijd voorzichtig met een kartelmes de naanbroden open.
- Besmeer de naanbroden met de helft van de mangochutney en verdeel de kaasplakken gelijkmatig erover.
- Pluk de steeltjes van de koriander en strooi de blaadjes over de kaas.
- Vouw de naanbroden dicht en bestrijk de buitenkant licht met olie.
- Verhit een grillpan.
- Rooster de naanbroden 4 minuten en keer ze dan om.
- Grill het brood nog 3-4 minuten, tot alle kaas gesmolten is.
- Haal de naanbroden uit de grillpan, laat ze iets afkoelen en snijd ze dan in lange repen.
- Serveer de rest van de mangochutney als dipsaus erbij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze gegrilde naanbroodjes met pittige kaas gaan goed samen met een fris witbier, zoals een witbier met citrustonen.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 15 g