Gegrilde Naanbroodjes met Pittige Kaas

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g overjarige Goudse kaas in plakken gesneden
  • 1 pak voorgebakken naanbrood naturel (2 stuks)
  • ½ pot mangochutney zoet, pot à 340 g
  • 1 zakje verse koriander 15 g
  • 1 eetlepel olie

Instructies

  • Snijd de overjarige Goudse kaas met een kaasschaaf in plakken.
  • Snijd voorzichtig met een kartelmes de naanbroden open.
  • Besmeer de naanbroden met de helft van de mangochutney en verdeel de kaasplakken gelijkmatig erover.
  • Pluk de steeltjes van de koriander en strooi de blaadjes over de kaas.
  • Vouw de naanbroden dicht en bestrijk de buitenkant licht met olie.
  • Verhit een grillpan.
  • Rooster de naanbroden 4 minuten en keer ze dan om.
  • Grill het brood nog 3-4 minuten, tot alle kaas gesmolten is.
  • Haal de naanbroden uit de grillpan, laat ze iets afkoelen en snijd ze dan in lange repen.
  • Serveer de rest van de mangochutney als dipsaus erbij.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze gegrilde naanbroodjes met pittige kaas gaan goed samen met een fris witbier, zoals een witbier met citrustonen.

Voedingswaarden

Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Brood / Kaas
Land van herkomst India
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch