Gegrilde Rundsbrochetten met Paprika en Ajuin
Ingrediënten
- 2 stukken biefstuk ongeveer 300g totaal
- 1 ajuin
- 1 rode paprika
- Peper en zout naar smaak
Instructies
- Snijd de biefstuk in blokjes van ongeveer 2 cm.
- Snijd de ajuin in vieren en haal de partjes uit elkaar.
- Haal de zaadjes uit de paprika en snijd deze in kleine partjes.
- Rijg afwisselend een stukje vlees, een partje ajuin en een partje paprika aan de satéstokjes.
- Kruid de brochetten met peper en zout naar smaak.
- Verhit de BBQ of grill en bak de brochetten aan beide zijden mooi bruin en gaar (ongeveer 4-5 minuten per kant).
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies
Serveer met een stevige rode wijn zoals een Cabernet Sauvignon of een Malbec. Deze wijnen hebben een volle body en rijke smaak die goed passen bij het gegrilde rundvlees en de geroosterde groenten.Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 28 g | Vet: 12 g | Zout: 0.7 mg | Sugar: 3 g