Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de sjalot.
- Haal de puntjes van de sperzieboontjes en snijd deze door midden.
- Kook deze in ruim water met wat zout.
- Kook ze beer gaar en spoel ze dan koud.
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
- Halveer de tomaatjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelblokjes aan alle kanten aan.
- Voeg de tijm toe.
- Zodra de aardappelblokjes
- beginnen te kleuren voeg dan de sjalot, tomaatjes en de sperzieboontjes toe.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Voeg de boter en de peterselie toe.
- Verlaag de warmtebron en laat rustig garen.
- Ik had nog wat gebakken champignons over van een ander gerecht en heb dit ook nog toegevoegd. Breng op smaak met wat zout en peper.
- Verhit een grillpan.
- Smeer de zalmmoten licht in met wat olie.
- Grill de zalmmoten in de grillpan.
- Bestrooi met wat zout en peper.
- Verdeel de zalm en de groenten over de borden.