Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- BBQ of grill
Ingrediënten
- 2 kalkoenfilets ongeveer 500g totaal
- 50 g Parmezaanse kaas geraspt
- 1 theelepel gedroogde oregano
Instructies
- Snijd elke kalkoenfilet doormidden zodat je vier stukken hebt.
- Snijd elk stuk overlangs in zonder helemaal door te snijden, zodat er een zakje ontstaat.
- Vul elk zakje met Parmezaanse kaas en een snufje oregano.
- Vouw de kalkoenfilets dicht en bevestig de randen met cocktailprikkers.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies
Serveer met een lichte Italiaanse witte wijn, zoals een Pinot Grigio of een Vermentino. Deze wijnen hebben een frisse en fruitige smaak die goed samengaat met de geroosterde kalkoen en Parmezaanse kaas.Voedingswaarden
Calories: 210 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 35 g | Vet: 7 g | Zout: 0.5 mg