Geroosterde Italiaanse Kalkoenfilets

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 29 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 kalkoenfilets ongeveer 500g totaal
  • 50 g Parmezaanse kaas geraspt
  • 1 theelepel gedroogde oregano

Instructies

  • Snijd elke kalkoenfilet doormidden zodat je vier stukken hebt.
  • Snijd elk stuk overlangs in zonder helemaal door te snijden, zodat er een zakje ontstaat.
  • Vul elk zakje met Parmezaanse kaas en een snufje oregano.
  • Vouw de kalkoenfilets dicht en bevestig de randen met cocktailprikkers.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies

Serveer met een lichte Italiaanse witte wijn, zoals een Pinot Grigio of een Vermentino. Deze wijnen hebben een frisse en fruitige smaak die goed samengaat met de geroosterde kalkoen en Parmezaanse kaas.

Voedingswaarden

Calories: 210 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 35 g | Vet: 7 g | Zout: 0.5 mg
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Kalkoen
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Koolhydraat arm / Suikervrij / Tarwevrij