Gevulde broodbol met spinazie
Ingrediënten
Instructies
- In wok olie verhitten.
- Spekreepjes in ca. 2 minuten knapperig bruin bakken.
- Pijnboompitten ca. 1 minuut meebakken.
- Spekjes en pijnboompitten op dikke laag keukenpapier laten uitlekken.
- In spekvet knoflook 30 seconden bakken.
- Spinazie in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend laten slinken.
- In zeef laten uitlekken en beetje laten afkoelen.
- Zo veel mogelijk vocht eruit drukken.
- In kom spek, pijnboompitten en kaas door spinazie mengen.
- Op smaak brengen met peper.
- Oven voorverwarmen op 225 °C.
- Topjes van broden eraf snijden en bewaren.
- Broden voorzichtig uithollen.
- Broden vullen met spinazie mengsel.
- Kapjes er weer opzetten en in oven broden in 8-10 minuten afbakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Warm of lauwwarm serveren.
Voedingswaarden
Calories: 440 kcal | koolhydraten: 26 g | Protein: 19 g | Vet: 29 g