Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus
Ingrediënten
- 1½ pak gnocchi di patate aardappel-pastaballetjes, à 500 g
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 schaaltje kalkoenworstjes 6 stuks
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 2 blikjes gepelde tomaten
- 1 blikje sperziebonen 425 g
- 75 g lichtbelegen kaas 30+
Instructies
- Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Ui en knoflook pellen en snipperen.
- Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden.
- In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 minuten fruiten.
- Worst toevoegen en 3 minuten meebakken.
- Tomaten toevoegen en saus 10 minuten zachtjes koken.
- Laatste minuut sperziebonen meewarmen.
- Kaas raspen.
- Saus met zout en peper op smaak brengen.
- Gnocchi over vier borden verdelen.
- Saus erop scheppen en met kaas bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met plakjes komkommer.