Gnocchi met tomaat en groene kool
Vegetarisch
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Tomaatjes wassen, in vieren snijden en in kom doen.
- Knoflook pellen en in plakjes snijden.
- Basilicumblaadjes in kleine stukken scheuren.
- Knoflook, basilicum en 3 eetlepels olijfolie door tomaten scheppen en ca. 2-4 uur laten staan.
- In grote pan met water en zout gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Intussen in wok 3eetlepels olijfolie verhitten en kool in ca. 5 minuten al omscheppend beetgaar bakken.
- Pan van vuur nemen.
- Gnocchi in vergiet laten uitlekken.
- Kool en tomatenpartjes met vocht door gnocchi scheppen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Overdoen in ovenschaal en kaasplakjes erop leggen.
- Onder hete grill kaas in 3 à 5 minuten laten smelten.
- Bereidingstijd: 30 min. wachten 4 uur
Voedingswaarden
Calories: 480 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 14 g | Vet: 25 g