Griezelige Halloween Chocolade Bark
Deze Halloween chocolade bark is niet alleen angstaanjagend lekker, maar ook supermakkelijk te maken. Perfect om uit te delen tijdens trick or treat!
Equipment
- Kommen voor au bain-marie
- Pannenlikker of spatel
- satéprikker
Ingrediënten
- 250 g melkchocolade
- 50 g witte chocolade
- Suikeroogjes
- Halloween sprinkles
- Oranje kleurstof
- Chocolade decoratie
Instructies
- Smelt de melkchocolade en de witte chocolade in aparte kommen au bain-marie.
- Zorg ervoor dat de witte chocolade op laag vuur smelt om te voorkomen dat deze verbrandt.
- Roer de oranje kleurstof door de gesmolten witte chocolade.
- Giet de gesmolten melkchocolade op een stuk bakpapier en verspreid het met een pannenlikker tot een rechthoek van ongeveer 0,5 cm dik.
- Verdeel schepjes van de witte chocolade over de melkchocolade en gebruik een mes of satéprikker om er swirls doorheen te trekken.
- Versier de chocolade met Halloween sprinkles, suikeroogjes en andere chocolade decoraties.
- Laat de chocolade bark uitharden in de koelkast.
- Breek of snijd de chocolade bark in stukken en serveer of deel uit tijdens trick or treat.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies
Deze zoete Halloween chocolade bark kan goed worden geserveerd met een lichte dessertwijn zoals een Moscato, of voor een non-alcoholische optie met warme chocolademelk.
Deze zoete Halloween chocolade bark kan goed worden geserveerd met een lichte dessertwijn zoals een Moscato, of voor een non-alcoholische optie met warme chocolademelk.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 27 g | Protein: 3 g | Vet: 14 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 24 g