Groenterisotto met kalkoenschnitzel

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter
  • 1 rode paprika in stukken
  • 1 courgette in plakjes
  • 1 zakje risotto ai funghi
  • 2 kalkoenschnitzels
  • ½ theelepel koekkruiden
  • 100 ml droge witte wijn

Instructies

  • In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken.
  • Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen.
  • Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken.
  • Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper.
  • In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken.
  • Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen.
  • Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kalkoen / Rijst
Land van herkomst Italië