Ham met peterseliedressing

AllerHande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 dl vleesfond pot á 380 ml, AH,
  • 1 dl droge witte Bourgogne wijn,
  • 1 zakje verse peterselie 30 g,
  • 2 eetlepels olie
  • zout peper,
  • 100 g gegrilde achterham plakjes,
  • 100 g rauwe ham plakjes

Instructies

  • In pan fond en wijn ca. 5 minuten op matig hoog vuur inkoken.
  • Pan in bak met koud water zetten en vocht laten afkoelen tot lauw.
  • Intussen in kom peterselie heel fijn knippen.
  • Wijnmengsel en olie erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper.
  • Plakken ham (beide soorten) dubbelvouwen en op vier bordjes leggen.
  • Dressing erover scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees / Voorgerechten
Extra aanwijzing Snel te maken