Hambuideltjes met feta
AH Feestelijke buffetten en borrelhapjes
Ingrediënten
- 100 g feta kaas, in kleine blokjes
- 5 gedroogde tomaten in olie fijngesneden
- 1 eetlepel olie van gedroogde tomaatjes
- 1 theelepel oregano
- ½ zakje verse basilicum a 15 g, fijngehakt
- versgemalen peper
- 8 plakken jambon d'Ardennes
- 8 sprietjes bieslook lang
- 250 g cherrytomaatjes
Instructies
- In kom feta, gedroogde tomaat, tomatenolie, oregano, 2/3 deel van basilicum en peper naar smaak door elkaar scheppen.
- Plakken ham uitspreiden en fetamengsel in midden scheppen.
- Plakken ham rond vulling omhoogvouwen en tot buideltjes vormen.
- Vaststrikken met sprietje bieslook.
- Hambuideltjes op schaal zetten. tomaatjes halveren en rond buideltjes leggen.
- Bestrooien met peper en rest van basilicum.
Voedingswaarden
Calories: 90 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 8 g | Vet: 6 g