Hamburger met Mozzarella en Pesto
Sappige hamburgers met een Italiaanse twist: mozzarella, pesto en krokante bacon.
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de ijsbergsla in reepjes en de tomaten in plakken.
- Snijd de mozzarella in plakken.
- Kneed zout, peper en Italiaanse kruiden door de tartaar en vorm 4 hamburgers.
- Snijd de broodjes door.
- Bak de bacon krokant en houd apart.
- Bak de hamburgers in de olijfolie bruin, leg op elke burger een plakje mozzarella en laat smelten.
- Beleg de broodjes met sla, tomaat, bacon, hamburger, pesto en ketchup.
- Dek af met de bovenkant van het broodje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met frietjes of een salade.
Wijnadvies:
Een fruitige rode wijn, zoals een Chianti of een Montepulciano.
Voedingswaarden
Calories: 500 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 35 g | Vet: 30 g | Zout: 2 g | Sugar: 5 g