Hartige Pesto Broodschotel met Kaas
Een smaakvolle broodschotel met pesto en jong belegen kaas, eenvoudig te maken en perfect voor een lunch of lichte maaltijd.
Equipment
Ingrediënten
- Crème fraîche ⅛ l
- 3 eieren
- 300 g jongbelegen kaas
- Melk ½ dl
- Pesto Grand'Italia 1 potje
- 6 sneetjes oud brood
Instructies
- Snijd de korstjes van het brood, besmeer met pesto en leg in een ovenschaal.
- Klop de eieren los met crème fraîche en melk, schenk over het brood.
- Strooi de geraspte kaas erover.
- Bak 35-40 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven tot goudbruin en gaar.
- (Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt).
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse salade.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals Pinot Grigio of Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories: 500 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 25 g | Vet: 30 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 4 g