Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Kook de rijst in gezouten water, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
 - Snijd de surimisticks in kleine stukjes.
 - Schil de kiwi’s en snijd in blokjes.
 - Maak de ananas schoon en snijd in stukjes,
 - Laat de mais uitlekken in een zeef.
 - Maak in een kom de saus.
 - Snijd de citroen doormidden en knijp uit boven de kom, voeg de olijfolie toe en breng op smaak met tabasco, zout en peper.
 - Meng in een schaal de rijst, de mais, garnalen, stukjes surimi, kiwi, ananas en de saus.
 - Meng het geheel goed door elkaar.
 - Zet de schaal in de koelkast tot gebruik.
 - Snijd de peterselie fijn.
 - Verdeel de salade over de borden en garneer met de peterselie.
 
Voedingswaarden
Calories: 576 kcal
					