IJs met yoghurt en mangosaus

Porties: 4 porties
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 bekertjes roomyoghurt perzik/passievrucht 135 gr. Mona
  • 1 blikje mangoschijfjes netto 310 gr. Royal Mail
  • 2 el suiker
  • 2 kiwi’s
  • 2 passievruchten

Instructies

  • Zet de bekertjes roomyoghurt 2½ uur in de diepvries.
  • Laat intussen de mango in een zeef uitlekken (het sap wordt niet gebruikt).
  • Pureer de mango met de suiker in een keukenmachine (of wrijf ze boven een kom door een zeef).
  • Schil de kiwi’s (snijd een eventuele harde kern eruit), snijd ze in kleine stukjes en schep die door de mangosaus.
  • Zet dit tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • Stort het yoghurtijs op vier bordjes en schep de mangosaus eromheen.
  • Halveer de passievruchten, schep er met een lepeltje het vruchtvlees uit en verdeel dit over het ijs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert / IJs / Nagerecht