IJstaart van Frans Huits

IJstaart van Frans Huits

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • ½ lt slagroom
  • 1 pakje klopklop 2 zakjes
  • 3 pakjes schuimbatons met chocola
  • een scheutje drank bijv. rum of Amaretto suiker

Instructies

  • Sla de slagroom met suiker stijf.
  • Doe hetzelfde in een andere kom met de klopklop.
  • Bekleed de springvorm met aluminiumfolie.
  • Bedek de bodem met batons.
  • Verkruimel de rest boven de slagroom.
  • Voeg de klopklop en de drank toe.
  • Roer alles goed door elkaar en doe het mengsel in de springvorm.
  • Zet de vorm 6 uur in de vriezer.
  • Als u er geen drank in doet, wordt de taart harder en is dan moeilijker te snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / IJs