Ikan Boemboe Ketjap 2
gebakken kabeljauw
Equipment
Ingrediënten
- 500 gram kabeljauw 4 moten
- 2 eetlepel(s) citroensap
- 2 eetlepel(s) olie
- 1 ui gesnipperde
- 1 mespunt knoflookpoeder
- 2 eetlepel(s) ketjap asin
- ½ theelepel sambal oelek
- ½ theelepel djahé
- 3 eetlepel(s) ketjap manis
Instructies
- Spoel de moten vis onder de kraan af en droog ze met keukenpapier.
- Wrijf ze in met het citroensap en leg ze terzijde.
- Fruit de gesnipperde ui, voeg knoflook, sambal en ketjaps toe.
- Roer alles goed om en neem het van het vuur.
- Smeer nu de kabeljauw moten met het mengsel in en wikkel iedere moot in aluminiumfolie die van de binnen kant met een beetje olie is bestreken.
- Rooster ze op de barbecue in 20 a 30 min. gaar.