Ikan Boemboe Ketjap 2

Ikan Boemboe Ketjap 2

gebakken kabeljauw
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 500 gram kabeljauw 4 moten
  • 2 eetlepel(s) citroensap
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 1 ui gesnipperde
  • 1 mespunt knoflookpoeder
  • 2 eetlepel(s) ketjap asin
  • ½ theelepel sambal oelek
  • ½ theelepel djahé
  • 3 eetlepel(s) ketjap manis

Instructies

  • Spoel de moten vis onder de kraan af en droog ze met keukenpapier.
  • Wrijf ze in met het citroensap en leg ze terzijde.
  • Fruit de gesnipperde ui, voeg knoflook, sambal en ketjaps toe.
  • Roer alles goed om en neem het van het vuur.
  • Smeer nu de kabeljauw moten met het mengsel in en wikkel iedere moot in aluminiumfolie die van de binnen kant met een beetje olie is bestreken.
  • Rooster ze op de barbecue in 20 a 30 min. gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst Indonesië