Indiase Maïskoekjes met Chili Dip
Knapperige Indiase maïskoekjes met een zoete chili dip, perfect als bijgerecht of borrelhapje.
Ingrediënten
- 1 dl melk
- 1 ei
- 1 blikje maïs 300 gram
- 2 eetlepels Conimex Kruidenpasta voor Tikka Massala
- 75 gram bloem
- Conimex Sweet Chili Saus
- Conimex Wok Olie
Instructies
- Laat de maïskorrels uitlekken en meng ze met de kruidenpasta.
- Maak een glad beslag van de bloem, het ei en de melk.
- Roer de gekruide maïskorrels door het beslag.
- Verhit een laagje olie in de wok of koekenpan.
- Bak hierin 4 afgeplatte lepels van het maïsbeslag bruin.
- Keer de koekjes regelmatig om.
- Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.
- Bak de rest van de koekjes.
- Serveer de maïskoekjes met Sweet Chili Saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Voeg 2 eetlepels fijngehakte koriander toe aan het beslag voor extra smaak.
Wijnadvies:
Een frisse, fruitige witte wijn, zoals een Gewürztraminer.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 8 g | Vet: 10 g | Zout: 1 g | Sugar: 8 g