Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
voor de wraps:
- 150 gram bloem evt. glutenvrij of idem maismeel
- 150 gram boekweitmeel
- rijstemelk - of sojamelk
vulling:
- tofu
- witte kool gebakken
- Indiaase kruiden
garnering:
- kastanje champignons gebakken
- peterselie gesneden
Instructies
- Meng het meel met de rijste- of sojamelk tot er een redelijk dun beslag ontstaat en bak hiervan pannekoeken.
- Roerbak eerst de tofu en leg deze dan zo lang in een schaaltje.
- Roerbak dan de witte kool in wat olie en voeg wat sojasaus en Indiaase kruiden toe waaronder kurkuma (geelwortel).
- Voeg als de kool een beetje gaar is weer de tofu toe.
- Verwarm voor de saus een eetlepel olijfolie en roer daar 4 theelepels bloem doorheen.
- Voeg een beetje (rijste)melk, kurkuma en wat kerriepoeder toe.
- Goed blijven roeren tot er een dikke kerriesaus ontstaat.
- Vul de pannekoeken en vouw ze dubbel.
- Doe er een beetje kerriesaus over en garneer het geheel met gebakken kastanje-champignons en peterselie.