Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Snijd vlees of kip in blokjes.
Wrijf ui, knoflook, trassi en sambal met wat zout tot een brij.
Fruit dit in olie tot de uien geel zijn.
Voeg vlees of kip toe en bak dit even mee.
Doe er dan het asemwater bij en laat dit dan ca. 5-6 min. stoven.
Voeg dan de suiker en azijn toe en kook alles tot de suiker opgelost is.
Magnetron:
Verwarm 3 eetlepels olie in een magnetronschaal van tenminste 2 liter inhoud onafgedekt ca. 2 min. op 100%.
Roer de fijngewreven massa erdoor en verwarm onafgedekt 2 à 3 min. op 100%.
Voeg het vlees toe met het asemwater en verwarm dit onafgedekt 2 min. a 3 min. op 100%.
Roer de suiker en azijn erdoor en verwarm alles nogmaals onafgedekt in 2 a 3 min. op 100%.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Indische zoetzeure sambal Goring