Italiaanse bol met tomaten kaasfondue
Allerhande 2002
Ingrediënten
- 1 pak kaasfondue 400 g
- 2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
- 2 Italiaanse bollen
- 1 salademix veldsla en preikiemen Groen & Garneren 100 g
- 4 eetlepels Dijon vinaigrette met tuinkruiden fles
Instructies
- In pan kaasfondue en tapenade al roerend aan kook brengen.
- Kapje van bollen afsnijden, broodkruim uit bol plukken en bewaren.
- Salade en dressing over twee borden verdelen.
- Italiaanse bollen erop zetten.
- Tomaten-kaasfondue in Italiaanse bollen schenken en broodkapjes schuin op bollen zetten.
- Broodkruim apart erbij serveren, om met vork in tomaten-kaasfondue te dippen.
Voedingswaarden
Calories: 820 kcal | koolhydraten: 46 g | Protein: 38 g