Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de knoflook.
- Italiaanse gepaneerde karbonade met spaghetti
- Verhit een scheutje olijfolie en fruit de knoflook.
- Voeg de tomatenblokjes toe met wat peterselie.
- Laat dit op laag vuur zachtjes koken voor zo’n 20 minuten.
- Breek het ei in een bordje en klop het ei los.
- Meng in een tweede bord de paneermeel met de geraspte parmezaanse kaas.
- Voeg wat zout en peper toe.
- Meng het geheel goed door elkaar.
- Haal de karbonades door het ei en de paneermeel-parmezaanse kaas.
- Doe dit twee keer.
- Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking.
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de karbonades gedurende een minuut of 7.
- Draai ze dan om.
- Bak deze zijde ook een minuut of 7.
- Verdeel de spaghetti over de borden.
- Geef er de saus bij met een karbonade.