Italiaanse kabeljauwschotel
Allerhande 2002
Equipment
Ingrediënten
- 300 g snelkookrijst
- 2 schaaltjes kabeljauwfilet a 225 g
- 1 zakje Italiaanse roerbakolie & kruiden
- 1 bakje cherrytomaatjes 250 g
- 1 zak ratatouillemix 400 g
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Kabeljauw bestrijken met helft van olie.
- Tomaatjes wassen en halveren.
- In wok rest van olie verhitten en ratatouillemix ca. 3 minuten roerbakken.
- Tomaatjes door ratatouille scheppen en nog 2 minuten meebakken.
- Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag kabeljauwfilet in ca. 5 minuten lichtbruin en gaar bakken.
- Halverwege baktijd vis voorzichtig omkeren.
- Rijst en ratatouille over vier borden verdelen.
- Kabeljauwfilet erop leggen.
Voedingswaarden
Calories: 510 kcal | koolhydraten: 65 g | Vet: 14 g