Italiaanse kabeljauwschotel

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g snelkookrijst
  • 2 schaaltjes kabeljauwfilet a 225 g
  • 1 zakje Italiaanse roerbakolie & kruiden
  • 1 bakje cherrytomaatjes 250 g
  • 1 zak ratatouillemix 400 g

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Kabeljauw bestrijken met helft van olie.
  • Tomaatjes wassen en halveren.
  • In wok rest van olie verhitten en ratatouillemix ca. 3 minuten roerbakken.
  • Tomaatjes door ratatouille scheppen en nog 2 minuten meebakken.
  • Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag kabeljauwfilet in ca. 5 minuten lichtbruin en gaar bakken.
  • Halverwege baktijd vis voorzichtig omkeren.
  • Rijst en ratatouille over vier borden verdelen.
  • Kabeljauwfilet erop leggen.

Voedingswaarden

Calories: 510 kcal | koolhydraten: 65 g | Vet: 14 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Roerbakken / Wokken / Vis
Land van herkomst Italië