Italiaanse omelet
Allerhande 2002
Equipment
Ingrediënten
- 3 eieren
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 kipfilets a ca. 125 g
- 200 gr Italiaanse groentemix
- 2 eetlepels Italiaanse kruidenmix diepvries
Instructies
- Eieren loskloppen.
- In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en hierin van helft van eimengsel een dunne omelet in ca. 4 minuten bakken.
- Omelet warm houden en op dezelfde wijze tweede omelet bakken.
- Kipfilet in lengte in brede repen snijden.
- In wok 2 eetlepels olie verhitten en hierin kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar roerbakken.
- Groentemix en diepvrieskruiden aan kipfilet toevoegen, ca. 5 minuten mee roerbakken.
- Op twee borden een omelet leggen.
- Op elke omelet aan een kant helft van kip-groentemix scheppen, dan dubbelklappen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met dik gesneden volkorenbrood.
Voedingswaarden
Calories: 490 kcal | koolhydraten: 4 g | Protein: 37 g | Vet: 36 g