Italiaanse omelet

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 kipfilets a ca. 125 g
  • 200 gr Italiaanse groentemix
  • 2 eetlepels Italiaanse kruidenmix diepvries

Instructies

  • Eieren loskloppen.
  • In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en hierin van helft van eimengsel een dunne omelet in ca. 4 minuten bakken.
  • Omelet warm houden en op dezelfde wijze tweede omelet bakken.
  • Kipfilet in lengte in brede repen snijden.
  • In wok 2 eetlepels olie verhitten en hierin kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar roerbakken.
  • Groentemix en diepvrieskruiden aan kipfilet toevoegen, ca. 5 minuten mee roerbakken.
  • Op twee borden een omelet leggen.
  • Op elke omelet aan een kant helft van kip-groentemix scheppen, dan dubbelklappen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met dik gesneden volkorenbrood.
 

Voedingswaarden

Calories: 490 kcal | koolhydraten: 4 g | Protein: 37 g | Vet: 36 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Hoofdgerechten / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken