Italiaanse Runderreepjes in Tomatensaus

Runderreepjes met tomatensaus

Italiaanse Runderreepjes in Tomatensaus

Porties: 4
Bereidingstijd: 34 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Hapjespan

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 eetlepels boter
  • 300 g runderreepjes naturel
  • 500 ml tomatensaus sugo traditionale
  • 2 zakjes risotto alla Milanese à 165 g
  • 1 zakje boontjesmix à 250 g

Instructies

  • Pel en snipper de uien en knoflook.
  • Verhit 3 eetlepels boter in een hapjespan.
  • Bak de runderreepjes rondom dicht in de pan.
  • Voeg de ui en knoflook toe aan het vlees en bak het geheel nog 2 minuten.
  • Schenk de tomatensaus erbij en laat het geheel 20 minuten met de deksel op de pan stoven op laag vuur.
  • Bereid de risotto volgens de gebruiksaanwijzing met de resterende boter.
  • Kook de boontjesmix in 5 minuten beetgaar.
  • Serveer de runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Een droge rosé zoals Château La Gordonne Rosé past goed bij dit gerecht en zorgt voor een verfrissende combinatie.

Voedingswaarden

Calories: 580 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 30 g | Vet: 30 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rijst / Rundvlees
Land van herkomst Italië