Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Hapjespan
Ingrediënten
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 5 eetlepels boter
- 300 g runderreepjes naturel
- 500 ml tomatensaus sugo traditionale
- 2 zakjes risotto alla Milanese à 165 g
- 1 zakje boontjesmix à 250 g
Instructies
- Pel en snipper de uien en knoflook.
- Verhit 3 eetlepels boter in een hapjespan.
- Bak de runderreepjes rondom dicht in de pan.
- Voeg de ui en knoflook toe aan het vlees en bak het geheel nog 2 minuten.
- Schenk de tomatensaus erbij en laat het geheel 20 minuten met de deksel op de pan stoven op laag vuur.
- Bereid de risotto volgens de gebruiksaanwijzing met de resterende boter.
- Kook de boontjesmix in 5 minuten beetgaar.
- Serveer de runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een droge rosé zoals Château La Gordonne Rosé past goed bij dit gerecht en zorgt voor een verfrissende combinatie.
Voedingswaarden
Calories: 580 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 30 g | Vet: 30 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 8 g