Italiaanse salade met Valess
Snel te maken
Ingredients
- 1 ciabatta voorgebakken / brood, 250 g
- 500 g trostomaten
- 2 schaaltjes Valess mediterraan à 180 g
- 1 zakje basilicum verse 15 g
- 1 bol mozzarella kaas, 125 g
- 4 eetlepel(s) olijfolie
Instructions
- Oven op 220 ºC voorverwarmen.
- Ciabatta in 6-8 minuten afbakken.
- Tomaten wassen, in plakjes snijden en op grote schaal leggen.
- Grillpan verhitten en Valess 4 minuten grillen.
- Basilicumblaadjes in reepjes snijden en over tomaten verdelen.
- Mozzarella in kleine stukjes snijden en over salade verdelen.
- Salade met olijfolie besprenkelen en met zout en peper op smaak brengen.
- Valess in reepjes snijden en op salade leggen.
- Over vier borden verdelen en met brood serveren