Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- vier borden
Ingrediënten
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
- Kabeljauwfilet in blokjes snijden.
- In wok 3 eetlepels olie verhitten.
- Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken.
- Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
- Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden.
- In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken.
- Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Rijst over vier borden verdelen.
- Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.