Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 moten kabeljauw
- ⅓ chorizoworst
- 20 gram boter op kamertemperatuur
- 60 gram parmezaanse kaas
- 2 el paneermeel
- 1 snuf kerriepoeder
- 1 el olijfolie
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Verwijder het vel van de chorizo en snijd deze in kleine stukjes.
- Doe de chorizostukjes, de boter, Parmezaan, kerrie en het paneermeel in een keukenmachine en maal het fijn.
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet aan beide zijden.
- Bekleed een bakblik met bakpapier.
- Leg hier de gebakken kabeljauwfilets op en verdeel de crumble over de filets.
- Schuif het bakblik in de oven en laat 10 minuten bakken.
- Haal het gerecht uit de oven en verdeel over de borden.