Kabeljauw met chorizo Parmezaan crumble

Kabeljauw met chorizo-parmezaan crumble

Kabeljauw met chorizo Parmezaan crumble

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 moten kabeljauw
  • chorizoworst
  • 20 gram boter op kamertemperatuur
  • 60 gram parmezaanse kaas
  • 2 el paneermeel
  • 1 snuf kerriepoeder
  • 1 el olijfolie

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Verwijder het vel van de chorizo en snijd deze in kleine stukjes.
  • Doe de chorizostukjes, de boter, Parmezaan, kerrie en het paneermeel in een keukenmachine en maal het fijn.
  • Verwarm de oven voor op 200°.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet aan beide zijden.
  • Bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Leg hier de gebakken kabeljauwfilets op en verdeel de crumble over de filets.
  • Schuif het bakblik in de oven en laat 10 minuten bakken.
  • Haal het gerecht uit de oven en verdeel over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Varkensvlees / Vis