Kabeljauw met pasta en dillesaus

Snel te maken en slank
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g verse tagliatelle
  • 600 g broccoli
  • 2 schaaltjes kabeljauwhaasjes à 250 g
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepels bloem
  • 25 g boter of margarine
  • 2 bakje verse vissaus dille à 150 g

Instructies

  • Tagliatelle bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen.
  • Stelen in plakjes snijden.
  • Broccoli in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar koken.
  • Kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken snijden en bestrooien met zout en peper.
  • Kabeljauw door bloem wentelen.
  • In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en op hoog vuur kabeljauw in ca. 4 minuten aan beide zijden bruinbakken.
  • Dillesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Tagliatelle vermengen met dillesaus en over vier borden verdelen.
  • Kabeljauw erop leggen.
  • Serveren met broccoli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta / Vis