Kabeljauwfilet met rivierkreeftjes en kaassaus
Equipment
Ingrediënten
- 600 gram kabeljauwfilet
- 150 gram rivierkreeftjes
- ½ citroen
- 2 bosuitjes
- 1 rode peper
- 2 tomaten
Instructies
- Boen de citroen schoon en rasp de schil eraf.
- Pers de citroen uit.
- Spoel de filets af onder koud water en dep ze droog.
- Wrijf ze in met 1 eetlepel citroensap, zout en peper.
- Snij de bosuitjes in ringetjes, verwijder de zaadjes uit de peper en de tomaten.
- Hak de peper fijn en snij de tomaten in blokjes.
- Meng in een kom de rivierkreeftjes met de bosui, de tomaatblokjes, rode peper, limoenrasp, 1 eetlepel limoensap en zout en peper naar smaak.
- Schep dit mengsel op de kabeljauwfilet. bak dit alles goudbruin in ruime boter.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met kaassaus