Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 kg aardappels kruimig
- 2 schaaltjes kabeljauwfilet à ca. 250 g
- 8 plakjes ham vleeswaar ca. 100 g
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1½ pak spinazie à la crème gesneden diepvries deelblokjes
- 4 gedroogde tomaten in olie potje à 180 g
- 2 cups vissaus witte wijn à 150 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Aardappels schillen, halveren en wassen.
- Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken.
- Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper.
- Ham om kabeljauwstukken wikkelen.
- Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten.
- Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie.
- Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken.
- Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus.
- Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.