Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Magnetronschaal
- theelepel
Ingrediënten
- 300 g snelkookrijst
- 1 ui
- 50 g vloeibare margarine
- 1 eetlepel(s) kerriepoeder
- 1 mespunt gemberpoeder
- 1 blik kokosmelk 400 ml
- 1 pak koolvisfilet diepvries, 400 g
- 1 mango
- 1 visbouillontablet
- 1 zak tuinerwten diepvries 450 g
Instructies
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1½ l) ui met margarine 1
- minuut op vol vermogen (700 Watt) verhitten.
- Kerrie, 1 theelepe zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren.
- Bevroren vis in saus leggen.
- Schotel afgedekt 12 minuten op vol vermogen verhitten.
- Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden.
- Vis in stukken snijden.
- Mangostukken en bouillontablet bij vis doen.
- Geheel afgedekt 6 minuten op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen.
- Intussen doperwten in 10 minuten gaarkoken.
- Visschotel met zout en peper op smaak brengen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst en doperwten.