Kerrie visschotel met mango

Snel te maken
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g snelkookrijst
  • 1 ui
  • 50 g vloeibare margarine
  • 1 eetlepel(s) kerriepoeder
  • 1 mespunt gemberpoeder
  • 1 blik kokosmelk 400 ml
  • 1 pak koolvisfilet diepvries, 400 g
  • 1 mango
  • 1 visbouillontablet
  • 1 zak tuinerwten diepvries 450 g

Instructies

  • Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1½ l) ui met margarine 1
  • minuut op vol vermogen (700 Watt) verhitten.
  • Kerrie, 1 theelepe zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren.
  • Bevroren vis in saus leggen.
  • Schotel afgedekt 12 minuten op vol vermogen verhitten.
  • Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden.
  • Vis in stukken snijden.
  • Mangostukken en bouillontablet bij vis doen.
  • Geheel afgedekt 6 minuten op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen.
  • Intussen doperwten in 10 minuten gaarkoken.
  • Visschotel met zout en peper op smaak brengen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met rijst en doperwten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Hoofdgerechten / Vis