Kippenragoût met dekseltje
snel te maken
slank
Equipment
- ovenschaaltjes
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg diepvries pak à 10 plakjes
- 2 eetlepel(s) boter of margarine
- 1 bak wortelrauwkost 150 g
- 1 blik kippenragoût 400 g
- zout
- peper
- ½ ei M
- 2 eetlepel(s) gemalen belegen kaas zakje à 150 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5.
- Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- In braadpan boter verhitten.
- Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken.
- Ragoût toevoegen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Ragoût in ovenschaaltjes scheppen.
- Afdekken met bladerdeegplakjes.
- In midden van bladerdeeg opening maken.
- Ei loskloppen.
- Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas.
- Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.