Kippenragoût met dekseltje

Kippenragoût met dekseltje

snel te maken slank
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg diepvries pak à 10 plakjes
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 bak wortelrauwkost 150 g
  • 1 blik kippenragoût 400 g
  • zout
  • peper
  • ½ ei M
  • 2 eetlepel(s) gemalen belegen kaas zakje à 150 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5.
  • Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
  • In braadpan boter verhitten.
  • Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken.
  • Ragoût toevoegen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Ragoût in ovenschaaltjes scheppen.
  • Afdekken met bladerdeegplakjes.
  • In midden van bladerdeeg opening maken.
  • Ei loskloppen.
  • Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas.
  • Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Voorgerechten
Land van herkomst Nederland