Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 600 g kipfilet
- zout
- versgemalen peper
- 25 g boter
- 2 bakjes Italiaanse pestodressing a 100 g
- 125 ml crème fraîche
- 2 avocado's in blokjes
- 250 g cherrytomaatjes gehalveerd
- 75 g rockett slamelange
- 8 kleine blaadjes basilicum
Instructies
- Kipfilets in lengte in repen snijden, repen halveren.
- Bestrooien met zout en peper.
- In koekenpan boter verhitten en reepjes kip in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken.
- In schaal Italiaanse dressing, crème fraîche en zout en peper naar smaak door elkaar roeren.
- Avocado, tomaatjes en kip erdoor scheppen.
- Rockettsla langs rand van platte schaal verdelen.
- Kipsalade in midden scheppen en garneren met blaadjes basilicum.
Voedingswaarden
Calories: 320 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g