Kipsalade met avocado

Porties: 8 stuks
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 600 g kipfilet
  • zout
  • versgemalen peper
  • 25 g boter
  • 2 bakjes Italiaanse pestodressing a 100 g
  • 125 ml crème fraîche
  • 2 avocado's in blokjes
  • 250 g cherrytomaatjes gehalveerd
  • 75 g rockett slamelange
  • 8 kleine blaadjes basilicum

Instructies

  • Kipfilets in lengte in repen snijden, repen halveren.
  • Bestrooien met zout en peper.
  • In koekenpan boter verhitten en reepjes kip in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken.
  • In schaal Italiaanse dressing, crème fraîche en zout en peper naar smaak door elkaar roeren.
  • Avocado, tomaatjes en kip erdoor scheppen.
  • Rockettsla langs rand van platte schaal verdelen.
  • Kipsalade in midden scheppen en garneren met blaadjes basilicum.

Voedingswaarden

Calories: 320 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Hapjes / Kip / Salade
Land van herkomst Fusion