Klassieke Remouladesaus

Klassieke Remouladesaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 eetlepels zure augurkjes fijngesneden
  • 2 eetlepels kappertjes fijngesneden
  • dl mayonaise
  • 2 eetlepels fijngesneden groene kruiden bijv. peterselie, bieslook, dragon
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Roer de fijngesneden augurkjes en kappertjes door de mayonaise.
  • Voeg de fijngesneden groene kruiden toe aan het mengsel.
  • Breng de remouladesaus op smaak met zout en peper.
  • Roer alles goed door elkaar.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze remouladesaus past uitstekend bij een frisse, droge witte wijn zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc, vooral als hij wordt geserveerd bij visgerechten.

Voedingswaarden

Calories: 150 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 1 g | Vet: 15 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Dressings / Saus
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Notenvrij / Vegetarisch
Feestdagen etc Kerst