Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g
- 5 g zout
- Pesto naar smaak
Instructies
- Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht) en haal het deeg direct uit de koelkast.
- Snijd het deeg in 6 vierkanten en snijd elk vierkant diagonaal door.
- Rol elk stuk deeg op vanaf de breedste zijde.
- Besprenkel de stengels met olijfolie of water, strooi er kruiden naar smaak overheen en bestuif licht met bloem.
- Leg de stengels op een met bakpapier bekleed bakblik.
- Bak de stengels in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 12-15 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
- Serveer de kruidenstengels als bijgerecht bij soepen of salades, of gewoon als smakelijke snack.
- Voor een extra smaakboost kun je de stengels voor het serveren nog besprenkelen met een beetje pesto.