Knapperige Puddingbladeren
Ingrediënten
- Bladerdeeg
- 1 pakje instant puddingpoeder vanille of een ander smaak
- 200 ml melk
- Fruit naar keuze
- Poedersuiker
Instructies
- Meng de melk en het puddingpoeder in een kom totdat het een gladde crème vormt.
- Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om op te stijven.
- Snijd de plakken bladerdeeg in vierkantjes en bak ze goudbruin op 200 graden Celsius.
- Laat het bladerdeeg afkoelen en snijd ze vervolgens doormidden.
- Vul de bladerdeeghapjes met de pudding of slagroom en fruit naar keuze, en bestrooi met poedersuiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte en zoete Moscatel wijn past goed bij de smaak van dit dessert.
Voedingswaarden
Calories: 320 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 5 g | Vet: 20 g | Zout: 0.2 mg | Sugar: 10 g