Konijn in mosterdsaus van Astrid Veltman

Konijn in mosterdsaus van Astrid Veltman

Porties: + personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 konijn van 1-1½ kg
  • zout
  • peper
  • 50 gr boter
  • 2 eetlepels mosterd
  • 2 dl kippenbouillon
  • 2 dl slagroom
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 2 eetlepels selderij fijngesneden

Instructies

  • Wrijf 1 in stukjes snijden konijn van 1-1½ kg met zout en peper in en bak hem in 50 gr boter in ± 8 minuten rondom bruin.
  • Voeg 2 eetlepels mosterd en 2 dl kippenbouillon toe.
  • Stoof het konijn afgedekt ± 45 minuten en keer de stukken regelmatig.
  • Schenk er 2 dl slagroom bij en stoof nog ± 10 minuten tot de saus licht is gebonden.
  • Roer 1 eetlepel grove mosterd, zout, peper en 2 eetlepels fijngesneden selderij door de saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Wild
Land van herkomst België